agenda

van waarde » agenda

Activiteiten Van Waarde

  • Lotgenotengroep na verlies van je ouder(s). Leeftijdsindicatie: volwassenen. Klik hier voor meer informatie over deze groep.

  • Lotgenotengroep na verlies van je partner. Leeftijdsindicatie: voor volwassenen.

  • Lotgenotengroep na verlies van je partner. Voor volwassen deelnemers bij wie dit verlies langer geleden is dan 3 jaar.

  • Lotgenotengroep na verlies van een dierbare (broer / zus / ouder / vriend / vriendin / iemand die je heel na stond). Leeftijdsindicatie: voor volwassenen.

Informatie

Heb jij je partner of een andere dierbare verloren en vind je het fijn om niet alleen te staan in jouw proces? Om ervaringen van anderen te horen? Dan kan een lotgenotengroep je helpen. Je deelt dan jouw verlies met anderen die dit ook hebben meegemaakt. Dit delen leidt vaak tot een gevoel van herkenning en begrip. Je komt met lotgenoten in contact die hun verliesverhaal ook met jou delen en dat kan steun en troost bieden. 
In deze groep ga je op zoek naar jouw eigen manier van rouwen, naar wat jij nodig hebt in jouw proces en hoe je dit kunt vragen of vinden in jouw omgeving. Je krijgt handvatten hoe je om kunt gaan met jouw verlies om zo weer grip te krijgen op je leven.

Voor de gesprekken komen we bij elkaar, mits de Corona-maatregelen dat toelaten en met inachtneming van alle protocollen. Je kunt daarnaast gebruik maken van online hulpverlening in combinatie met de groepsgesprekken, zodat je ook tussen de gesprekken door bezig blijft met jouw proces. Ook hierin zullen we je begeleiden.

Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan!

Wanneer:

Bij voldoende belangstelling (minimaal 4 deelnemers) wordt er een lotgenotengroep gestart in Oss en/of Uden.
 

Praktische informatie:

  • Als je interesse hebt om deel te nemen aan een lotgenotengroep bij rouw na verlies, vindt vooraf altijd een intakegesprek plaats. Wij besluiten dan samen of een groepsproces voor jou op dit moment passend is.
  • Locatie: Oss en/of Uden. De exacte locatie communiceren wij voor aanvang van de groep.
  • Duur: in totaal zijn er 8 tweewekelijkse bijeenkomsten van 2 uur op maandagmiddag of op dinsdagavond.
  • Kosten: neem contact met ons op, dan kunnen we je hierover informeren.

Contact:

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een intakegesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar Cocky van Ravensteijn 06-15637417 of Francis van Venrooij 06-21675971 of stuur een mail naar algemeen@vanwaardetherapie.nl.

Liever eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek? Je bent van harte welkom! Bel of mail je ons even? Dan kunnen we een afspraak maken.

Het was fijn om met anderen samen te komen die hetzelfde verlies meegemaakt hebben. Zij begrijpen wat mijn omgeving niet kan begrijpen. Deelname aan deze groep heeft mij geleerd hoe ik verder kan leven met mijn verlies. Ik hoef niet los te laten.
- Mevr. Driessen