contact

van waarde » contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb jij het gevoel dat je er niet uitkomt met je (ex-)partner? Loop je vast in jouw rouwproces? Wij kunnen hierin voor jou Van Waarde zijn. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens om te informeren naar onze aanpak en de kosten. We kunnen dan samen bekijken waar je precies behoefte aan hebt en of onze werkwijze bij je past.
In veel gevallen is kortdurende begeleiding voldoende (ca 5-10sessies).

Gratis kennismaking

Wil jij weten wie je voor je hebt voordat je een traject aangaat? Je kunt met ons een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgeprek.

Vergoeding

Traject via werkgever:
Vaak lukt het na een verlies tijdelijk niet om je te concentreren op je werk en dreigt het risico dat je daar uitvalt. Werkgevers zijn soms bereid om gesprekken dan voor hun werknemers te vergoeden. Voor mogelijkheden van vergoeding via de werkgever, neem contact met ons op.
Via de gemeente:
Denkt u dat u begeleiding van ons nodig heeft, maar kunt u deze niet bekostigen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente voor een mogelijke financiële ondersteuning.

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw

E algemeen@vanwaardetherapie.nl
T 06 21675971  Francis van Venrooij
T 06 15637417  Cocky van Ravensteijn

Onze afspraken vinden plaats op locatie, hiervoor hebben wij meerdere mogelijkheden. Dit wordt met u afgestemd op het moment dat er een afspraak wordt gemaakt. Indien nodig is ook een huisbezoek mogelijk.
Onze vaste locatie is bij Huisartsenpraktijk De Vorssel, De Beekgraaf 58a, 5388 CV Nistelrode.

Wij zijn gecertificeerde SCHIP-behandelaren. Kijk voor meer informatie over de kwaliteitsbewaking van de geregistreerde en gecertificeerde SCHIP-behandelaren op www.SCHIPaanpak.nl

KvK-nummer 78078970

Meer over ons?

Lees hier meer 

Verandering door scheiding?

Lees hier meer 

Relatie in zwaar weer?

 Lees hier meer 

Rouw na verlies?

Lees hier meer