contact

van waarde » contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Zoek je iemand die naar je luistert en met je kijkt naar wat jij nodig hebt om met jouw verlies om te leren gaan? Heb jij het gevoel dat je er niet uitkomt met je (ex-)partner of wil je de scheiding voor jezelf een plekje kunnen geven? Wij kunnen hierin voor jou Van Waarde zijn. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens om te informeren naar onze aanpak en de kosten. We kunnen dan samen bekijken waar je precies behoefte aan hebt en of onze werkwijze bij je past.
In veel gevallen is kortdurende begeleiding voldoende (ca 5-10 sessies).

Gratis kennismaking

Wil jij weten wie je voor je hebt voordat je een traject aangaat? Je kunt met ons een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vergoeding

Traject via werkgever:
Vaak lukt het na een verlies tijdelijk niet om je te concentreren op je werk en dreigt het risico dat je daar uitvalt. Werkgevers zijn soms bereid om gesprekken dan voor hun werknemers te vergoeden. Voor mogelijkheden van vergoeding via de werkgever, neem contact met ons op.
Via de gemeente:
Denkt u dat u begeleiding van ons nodig heeft, maar kunt u deze niet bekostigen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente voor een mogelijke financiële ondersteuning.

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw

E algemeen@vanwaardetherapie.nl
T 06 21675971  Francis van Venrooij
T 06 15637417  Cocky van Ravensteijn

Onze afspraken vinden plaats op locatie, hiervoor hebben wij meerdere mogelijkheden. Dit wordt met u afgestemd op het moment dat er een afspraak wordt gemaakt.
Wij werken vanuit Bizztopia, Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss
Ook een huisbezoek of een digitale afspraak is mogelijk.

Wij zijn gecertificeerde SCHIP-behandelaren. Kijk voor meer informatie over de kwaliteitsbewaking van de geregistreerde en gecertificeerde SCHIP-behandelaren op www.SCHIPaanpak.nl

KvK-nummer 78078970

Meer over ons?

Lees hier meer 

Rouw na verlies?

Lees hier meer

Verlies van je ouder(s)?

Lees hier meer 

Verandering door scheiding?

Lees hier meer