Informatiebijeenkomst over scheiden – terugblik

Scheiden... hoe dan? Terugblik

Deze informatiebijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden. Wat was het fijn om samen te werken met Evelyn Sanders van Summeren en Frankelien van Zutven om een interessante presentatie neer te zetten voor zowel professionals als particulieren die te maken hebben met een scheiding. We gaven informatie uit verschillende invalshoeken: vanuit het oogpunt van het kind, het belang van een goede relatie tussen de ex-partners en informatie over de juridische afhandeling van een scheiding.

Enkele reacties van deelnemers:
"Juridische kennis waar ik nog totaal geen weet van had en hoe mooi, gestructureerd en anoniem je een webinar kan geven."
"Erg volledig, zat goed in elkaar!"

Mocht je meer informatie willen over dit thema of wil je kennis met ons maken om te horen wat wij hierin voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op!


Laat je informeren:

Als je gaat scheiden, komt er heel wat op je af. Hoe vertel je het de kinderen? Waar kun je ze wel/niet bij betrekken? Hoe gaan jullie als (ex)partners met elkaar om? Lukt het op een goede manier te communiceren of hebben emoties de overhand? En wat moet er praktisch gezien allemaal geregeld worden?
Om een weloverwogen besluit te kunnen nemen en de juiste stappen te zetten, is het belangrijk om informatie in te winnen. Neem daarom deel aan onze gratis (online) informatiebijeenkomst om vanuit 3 kanten (kinderen - (ex)partners - juridisch) te horen waar je op kunt letten, zodat jouw echtscheiding geen vechtscheiding wordt. De professionals van Praktijk Leef Jezelf, Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw en FS advocatuur geven je handvatten zodat iedereen die betrokken is bij jouw gezin met zo min mogelijk kleerscheuren door de scheiding heen komt.

Praktische informatie:

  • Datum: deze bijeenkomst heeft al plaatsgevonden. Nieuwe datum volgt. Wil je geïnformeerd worden wanneer de nieuwe datum bekend is, mail dan je gegevens naar scheiden.hoe.dan@gmail.com dan kunnen wij je op de hoogte houden.
  • Tijd: 10.00-11.00 uur en 20.00-21.00 uur
  • Waar: online. Je kunt anoniem deelnemen aan deze bijeenkomst. Uitleg hierover volgt in de bevestiging van deelname die je ontvangt na je inschrijving.
  • Hoe kun je je aanmelden: stuur een mail naar scheiden.hoe.dan@gmail.com en vermeld daarin je naam en je woonplaats.
    Geef ook aan op welke dringende vraag jij graag antwoord wilt krijgen tijdens deze informatiebijeenkomst.