Luistertip

Dit keer delen we een tip voor een korte podcastserie. Soms helpt het namelijk om te luisteren naar verhalen van anderen. Kan het steun geven om te weten dat je niet de enige bent die een ingrijpend verlies heeft meegemaakt. Misschien heb je wat aan de tips die gegeven worden door de rouwenden, en ook door Manu Keirse. Rouwen is immers een flink proces.
Door het delen van deze serie hopen we je te inspireren.

Beluister de podcast hier: https://bit.ly/podcast_manukeirse
In de podcast van 'Ik mis je' luister je naar gesprekken over rouw, verdriet en troost. Volgens rouwdeskundige en psycholoog dr. Manu Keirse kun je rouw niet verwerken, maar hoogstens overleven. In vier afleveringen vertellen Angela, Joachim, Laura en Lies in gesprek met Manu hoe zij omgaan met verlies en gemis in hun leven. Met muziek van BARTH.

Over Manu Keirse

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Hij heeft verschillende boeken geschreven die stuk voor stuk bestsellers zijn en die dan ook in vele talen werden vertaald.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de podcast of heb je behoefte om eens in gesprek te gaan, neem dan gerust contact met ons op!