Relatietherapie Den Bosch

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Relatietherapie Den Bosch

Van Waarde praktijk in Den Bosch voor relatietherapie

Wanneer een naaste komt te overlijden breekt er een periode van rouw aan. Dit is een zware periode die veel impact heeft op je dagelijkse leven. Je wereld staat ineens op zijn kop en dit kan nadelige gevolgen hebben op je relatie. Relatietherapie kan jullie helpen samen de periode van rouw door te komen. Een relatietherapeut biedt daarbij handvatten om er samen sterker uit te komen.

Relatietherapeut Den Bosch

De impact die rouw kan hebben op je relatie is groter dan je van tevoren misschien zou verwachten. Toch komt het geregeld voor dat een verlies de oorzaak is voor relatieproblemen. Iedereen zit in zijn of haar eigen proces van rouw wat ervoor kan zorgen dat je het contact met elkaar verliest. Gevoelens zoals boosheid, verdriet of schuld maken het nog moeilijker om in contact te blijven met elkaar. Relatietherapie kan helpen weer in contact te komen met elkaar.

Relatietherapie in Den Bosch

Ga je als stel samen een periode van rouw in dan heeft dat hoe dan ook invloed op jullie relatie. Je wil elkaar steunen en er voor de ander zijn, maar je hebt zelf ook die steun nodig. Hoe kun je een ander helpen als je het zelf ook niet meer weet? Een relatietherapeut kan jullie hier als stel goed bij helpen en de juiste begeleiding bieden.

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, is gespecialiseerd in het bieden van relatietherapie als gevolg van rouw. Een relatietherapeut inschakelen kan ervoor zorgen dat jij weer in contact komt met je geliefde zodat het rouwen niet het einde van jullie relatie wordt. Herken je dit en heb je hulp nodig? Maak een afspraak bij Van Waarde voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse