Relatietherapie Heesch

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Relatietherapie Heesch

Van Waarde praktijk in Heesch voor relatietherapie

Heb jij een relatie dan zul je weten dat het hard werken kan zijn, niks gaat vanzelf, ook een relatie niet. Relatieproblemen kunnen door veel verschillende redenen ontstaan zoals bijvoorbeeld vreemdgaan, meningsverschillen of het veranderen van behoeften. Ben je bereid te vechten voor je relatie, maar lukt het jullie niet zelf dan kan relatietherapie en begeleiding door een therapeut helpen. Alleen samen kun je werken aan een relatie en erachter komen of herstel mogelijk is.

Relatietherapeut Heesch

Relatietherapie kan veel goed doen als stellen er zelf niet meer uit gaan komen. Je kan je jaren verbonden voelen aan elkaar en toch op een punt terechtkomen waarop dat ineens verdwenen is. Tijdens relatietherapie zul je weer op zoek moeten gaan naar een manier de verbinden terug te vinden. Deze manier van therapie volg je dan ook vaak met zijn tweeën. Alleen samen kun je problemen oplossen.

Relatietherapie in Heesch

Als jullie als stel in therapie willen gaan dan kun je Van Waarde inschakelen voor begeleiding. Als je er zelf niet meer uitkomt en niet meer ziet hoe je jouw relatie kan herstellen kan een therapeut daarbij helpen door de juiste handvatten aan te rijken. Wat daarbij wel heel belangrijk is, je moet beide écht willen werken om uit te zoeken waar jullie de verbinding met elkaar zijn verloren en of die nog terug zou kunnen komen.

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, heeft 30 jaar ervaring in de hulpverlening op het gebied van relaties en rouw. Die ervaring wordt gebruikt om begeleiding op maat te kunnen geven. Tijdens de relatietherapie kijk je onder begeleiding naar de oorzaken van jouw relatieproblemen om vanaf dat punt te focussen op een nieuwe verbinding met elkaar. 

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse