Relatietherapie Veghel

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Relatietherapie Veghel

Van Waarde praktijk in Veghel voor relatietherapie

In elke relatie die we aangaan moeten geven en nemen in balans zijn. Soms kan het gebeuren dat je de balans kwijtraakt en is er relatietherapie nodig om die weer terug te vinden. Relatietherapie is er voor iedereen die problemen ervaart in een betekenisvolle relatie. Relatieproblemen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld rouw of doordat je uit elkaar bent gegroeid. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Veghel heeft gecertificeerde behandelaars. Hier kun je terecht voor relatietherapie die gericht is op het geven van handvatten en inzichten om samen sterker uit de strijd te komen. 

Relatietherapeut Veghel

Een relatietherapeut kan je helpen wanneer je kampt met gevoelens zoals onbegrip, boosheid, verdriet en schuld. Die gevoelens kunnen ontstaan wanneer je het gevoel voor elkaar verloren bent of constant ruzie maakt. In liefdesrelaties ontstaan problemen bijvoorbeeld doordat seksuele behoeften veranderen of omdat iemand vreemd is gegaan. Relatietherapie kan helpen wanneer partners door welke reden dan ook twijfelen over een scheiding. Denk je na over het inschakelen van een relatietherapeut in de buurt van Veghel? Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw.

Relatietherapie in Veghel

Voor het slagen van relatietherapie is het belangrijk dat beide partijen openstaan voor hulp en bereid zijn te werken aan de relatie. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Veghel, begeleidt koppels om uit te zoeken of de relatie te herstellen is. Alleen samen kun je werken aan het oplossen van relatieproblemen. Tijdens relatietherapie wordt er samen gezocht naar het pijnpunt binnen de relatie. Communicatie speelt hierbij een grote rol, onder begeleiding wordt het gesprek aangegaan. Het doel is om weer op dezelfde golflengte te komen en elkaar te begrijpen. Door begrip te hebben voor elkaar kan er opnieuw verbinding worden gemaakt. 

In elke betekenisvolle relatie kunnen problemen ontstaan die op te lossen zijn tijdens relatietherapie. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je elkaar kwijtraakt en professionele hulp nodig is om dit weer te herstellen. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Veghel, begeleidt partners om het gesprek aan te gaan en de verbinding terug te vinden.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse