relatietherapie

van waarde » relatietherapie

Relatietherapie

Mensen hebben allerlei relaties, bijvoorbeeld een partnerrelatie, relatie tussen ouder en kind, relatie tussen broers en zussen, tussen vriend(inn)en of andere betekenisvolle relaties. Als je zo'n relatie dreigt te verliezen, kan dat je enorm raken. Het kan grote impact op je hebben.

Soms kun je er niet helemaal de vinger op leggen wat nou de oorzaak is dat het niet meer lekker gaat. Allerlei emoties kunnen een rol spelen. Het uit zich vaak in boosheid of conflicten. Of er is weinig contact meer.
Omdat je er midden in zit, is het niet altijd makkelijk om te zien wat er aan de hand is. Wat de patronen zijn waar jullie in verzeild zijn geraakt. Dan kan het helpen om iemand van buitenaf mee te laten kijken. Relatietherapie kan dan helpend zijn.

 

Begeleiding bij relatieproblemen

Zitten jij en je partner niet meer op één lijn? Hebben jullie relatieproblemen? Weten jullie niet of jullie met elkaar verder willen? Zitten jullie in een sleur? Of is een van jullie vreemdgegaan? Dat hoeft niet het einde van de relatie te betekenen.
Van Waarde biedt relatietherapie voor partners die zichzelf de kans geven om uit te zoeken of de relatie te herstellen is en daar samen aan te werken.

Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding bij relatieproblemen door rouw

Relatieproblemen die ontstaan na een heftig verlies komen vaker voor dan je denkt. Bijvoorbeeld omdat partners door hun eigen rouwproces het contact met de ander verliezen. Of omdat de verschillende manieren van rouwen niet aansluiten bij elkaar.

Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding voor ex-partners

Een scheiding gaat gepaard met veel veranderingen. Daarbij spelen allerlei emoties een rol. Soms zit er veel pijn door wat er tijdens jullie relatie is gebeurd. Dat maakt communicatie en overleg vaak lastig.
Wij bieden relatietherapie voor ex-partners met als doel de relatie goed af te sluiten en jullie samenwerkingsrelatie beter vorm te geven.

Klik hier voor meer informatie.

 

S.J.:

"Samen met mijn ex-partner in therapie geweest na onze scheiding. Dit omdat we weer nader tot elkaar wilden komen maar dat samen niet lukte.
Dankzij Cocky en Francis leerden we luisteren naar elkaar maar ook zoveel meer. Dat is niet in woorden uit te drukken.
De band die wij nu hebben is zoveel meer waard en beter dan het ooit is geweest. En dat was niet gelukt zonder Francis en Cocky.
Wij raden hen aan. Zeker!"

"Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren."

Kahlil Gibran