relatietherapie

van waarde » relatietherapie

Relatietherapie

Mensen hebben allerlei relaties, bijvoorbeeld een partnerrelatie, relatie tussen ouder en kind, relatie tussen broers en zussen, tussen vriend(inn)en of andere betekenisvolle relaties. Als je zo'n relatie dreigt te verliezen, kan dat je enorm raken. Het kan grote impact op je hebben.

Soms kun je er niet helemaal de vinger op leggen wat nou de oorzaak is dat het niet meer lekker gaat. Allerlei emoties kunnen een rol spelen. Het uit zich vaak in boosheid of conflicten. Of er is weinig contact meer.
Omdat je er midden in zit, is het niet altijd makkelijk om te zien wat er aan de hand is. Wat de patronen zijn waar jullie in verzeild zijn geraakt. Dan kan het helpen om iemand van buitenaf mee te laten kijken. Relatietherapie kan dan helpend zijn.

 

Begeleiding bij relatieproblemen door rouw

Relatieproblemen die ontstaan na een heftig verlies komen vaker voor dan je denkt. Bijvoorbeeld omdat partners door hun eigen rouwproces het contact met de ander verliezen. Of omdat de verschillende manieren van rouwen niet aansluiten bij elkaar.

Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding bij relatieproblemen

Zitten jij en je partner niet meer op één lijn? Hebben jullie relatieproblemen? Weten jullie niet of jullie met elkaar verder willen? Zitten jullie in een sleur? Of is een van jullie vreemdgegaan? Dat hoeft niet het einde van de relatie te betekenen.
Van Waarde biedt relatietherapie voor partners die zichzelf de kans geven om uit te zoeken of de relatie te herstellen is en daar samen aan te werken.

Klik hier voor meer informatie.

J. en B.:

"We hebben Francis ervaren als een zeer prettig persoon. Altijd veilig gevoeld om alles te kunnen vertellen tijdens de relatietherapie. Fijn dat zij die spiegel bij ons voor hield, de juiste vragen stelde om ons op een dieper niveau met elkaar te laten praten. We hebben voldoende kennis, begrip en ook inzicht gekregen in hoe we het beste met elkaar kunnen omgaan. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst."

J. en B.

S. en M.:

"Het contact met Cocky hebben we ervaren als prettig en open. Er was veel begrip en ruimte om te antwoorden. Ze luisterde goed naar ons en las ook onze non-verbale communicatie. Het gaf een stuk rust doordat zij ook rust uitstraalde. We hebben gereedschappen gekregen die we kunnen gebruiken om nog beter met elkaar te kunnen communiceren en daardoor elkaar beter te begrijpen.

Het feit dat we geholpen zijn om beter in onze relatie te kunnen staan gun je iedereen. We werden snel geholpen na ons eerste belletje en er werd niet geprobeerd om een 'traject in de lucht te houden terwijl er geen noodzaak was'."

S en M

"Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren."

Kahlil Gibran