relatietherapie

van waarde » relatietherapie

Relatietherapie

Mensen hebben allerlei relaties, bijvoorbeeld een partnerrelatie, relatie tussen ouder en kind, relatie tussen broers en zussen, tussen vriend(inn)en of andere betekenisvolle relaties. Als je zo'n relatie dreigt te verliezen, kan dat je enorm raken. Het kan grote impact op je hebben.

Soms kun je er niet helemaal de vinger op leggen wat nou de oorzaak is dat het niet meer lekker gaat. Allerlei emoties kunnen een rol spelen. Het uit zich vaak in boosheid of conflicten. Of er is weinig contact meer.
Omdat je er midden in zit, is het niet altijd makkelijk om te zien wat er aan de hand is. Wat de patronen zijn waar jullie in verzeild zijn geraakt. Dan kan het helpen om iemand van buitenaf mee te laten kijken. Relatietherapie kan dan helpend zijn.

 

Begeleiding bij relatieproblemen door rouw

Relatieproblemen die ontstaan na een heftig verlies komen vaker voor dan je denkt. Bijvoorbeeld omdat partners door hun eigen rouwproces het contact met de ander verliezen. Of omdat de verschillende manieren van rouwen niet aansluiten bij elkaar.

Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding bij relatieproblemen

Zitten jij en je partner niet meer op één lijn? Hebben jullie relatieproblemen? Weten jullie niet of jullie met elkaar verder willen? Zitten jullie in een sleur? Of is een van jullie vreemdgegaan? Dat hoeft niet het einde van de relatie te betekenen.
Van Waarde biedt relatietherapie voor partners die zichzelf de kans geven om uit te zoeken of de relatie te herstellen is en daar samen aan te werken.

Klik hier voor meer informatie.

K. en A.:

"Het contact met Francis was heel prettig. Open, betrokken, vriendelijk en respectvol. We voelden ons op ons gemak. De begeleiding heeft ons aan het werk en aan het denken gezet. We kregen een aantal tips en adviezen waar we mee aan de slag zijn gegaan. En we weten dat we er nog niet zijn en nog verder aan onze relatie moeten gaan werken.

Kortom: inhoudelijk goede begeleiding, prettig in contact en bejegening, korte lijnen, gemakkelijk om op korte termijn afspraken te plannen."

K. en A.

J. en B.:

"We hebben Francis ervaren als een zeer prettig persoon. Altijd veilig gevoeld om alles te kunnen vertellen tijdens de relatietherapie. Fijn dat zij die spiegel bij ons voor hield, de juiste vragen stelde om ons op een dieper niveau met elkaar te laten praten. We hebben voldoende kennis, begrip en ook inzicht gekregen in hoe we het beste met elkaar kunnen omgaan. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst."

J. en B.

"Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren."

Kahlil Gibran