Reviews

Reviews

J.T.:

"De begeleiding van Francis gaf me rust en inzicht. Door mijn verhaal te kunnen vertellen waarbij ze me spiegelde of me juist in liet zien dat bepaalde dingen 'normaal' zijn omdat je in overlevingsstand staat.
Vanwege het fijne contact en mijn eigen traject ogen jullie me als een zeer kundige praktijk. Daarnaast heb ik het hele traject als laagdrempelig ervaren."

 

Marian Kuijpers:

"Francis van Venrooij van Rouwtherapie van Waarde heeft mij zeer vakkundig en zeer persoonlijk begeleid. Samen de punten aangepakt waar ik tegen aanliep na een letsel door een val.
Francis super bedankt voor de fijne begeleiding. Marian"

C.G.:

"Via via bij van Waarde Praktijk terecht gekomen ivm (tijdelijke) rouwverwerking van onze dochter en kleinzoon.
De gesprekken met Cocky waren waardevol, ik voelde me gehoord en kreeg goede tips mee, om te leren omgaan met het gemis.
Maar ook om te kijken naar welk gevoel ikzelf enigszins invloed op zou kunnen hebben ondanks het verdriet.
Het spiegelen deed Cocky erg goed.
Ik zou hen zeker aanraden als het gaat om rouwverwerking, in welke hoedanigheid dan ook!"

Eleonora van Grinsven:

"Tijdens een ontspannen gesprek over verlies op jonge leeftijd vielen er vele kwartjes. Cocky en Francis bieden een luisterend oor en stellen precies de goede vragen. Mijn onderhuidse spanning is verminderd en ik kijk weer meer naar de mooie ervaringen. Enorm bedankt dames!"

J. Bouwen:

"Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom om mijn verhaal te mogen vertellen. Cocky luistert, vat samen,geeft ruimte aan je emoties en durft te vragen. Het heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en het is fijn te weten dat er een plek is waar ik altijd weer naar toe kan gaan wanneer ik daar behoefte aan heb. Voor anderen die ondersteuning zoeken voor het verlies wat je hebt meegemaakt zou ik van Waarde zeker aanbevelen."

Sebastiaan:

"Francis is een zorgverlener die je echt ziet staan, is aandachtig, helder in communicatie en weet de plek waar de knoop zit goed te vinden. Goede zorgverlener!"

S.J.:

"Samen met mijn ex-partner in therapie geweest na onze scheiding. Dit omdat we weer nader tot elkaar wilden komen maar dat samen niet lukte.
Dankzij Cocky en Francis leerden we luisteren naar elkaar maar ook zoveel meer. Dat is niet in woorden uit te drukken.
De band die wij nu hebben is zoveel meer waard en beter dan het ooit is geweest. En dat was niet gelukt zonder Francis en Cocky.
Wij raden hen aan. Zeker!"