Reviews

Reviews

R. en J.:

"We hebben het contact met Cocky als heel prettig ervaren. Door de gesprekken zijn we anders naar elkaar gaan kijken en is feitelijk onze relatie gered. Cocky heeft een open blik en geeft op een rustige manier sturing aan de gesprekken."

R. en J.

W.:

"Ik heb het contact met Cocky als zeer prettig ervaren. Het contact liep eigenlijk altijd wel soepel en voelde 'natuurlijk' aan. Van tevoren wist ik natuurlijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en ik was vooraf bang dat het soms een soort 'verhoor' zou worden wat op den duur mogelijk als een verplichting zou gaan voelen, maar daar is geen moment sprake van geweest.

Ik zou Cocky zeker aanraden. Wat ik heel positief vond is de persoonlijke benadering gedurende het traject. Ik vond het fijn dat ze de 'tijdlijn' van alle gebeurtenissen heel scherp had zodat dat niet steeds toegelicht hoefde te worden. Ook was het fijn dat ze veel zaken die we eerder besproken hadden in het vervolggesprek nog wist en daarop kon terugvallen."

W.

K. en A.:

"Het contact met Francis was heel prettig. Open, betrokken, vriendelijk en respectvol. We voelden ons op ons gemak. De begeleiding heeft ons aan het werk en aan het denken gezet. We kregen een aantal tips en adviezen waar we mee aan de slag zijn gegaan. En we weten dat we er nog niet zijn en nog verder aan onze relatie moeten gaan werken.

Kortom: inhoudelijk goede begeleiding, prettig in contact en bejegening, korte lijnen, gemakkelijk om op korte termijn afspraken te plannen."

K. en A.

A.vd Z.:

"Ik voelde me op mijn gemak. Ik heb rust gevonden door de begeleiding, waar ik heel dankbaar voor ben."

A. vd Z.

 

J. en B.:

"We hebben Francis ervaren als een zeer prettig persoon. Altijd veilig gevoeld om alles te kunnen vertellen tijdens de relatietherapie. Fijn dat zij die spiegel bij ons voor hield, de juiste vragen stelde om ons op een dieper niveau met elkaar te laten praten. We hebben voldoende kennis, begrip en ook inzicht gekregen in hoe we het beste met elkaar kunnen omgaan. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst."

J. en B.

H.S.:

"In het begin (1ste 2 sessies) vond ik het contact heel onwennig, later wel vertrouwd. Dat zal ook zeker aan mijn enigszins introverte kant liggen. Daarbij wilde ik in het begin gelijk handvaten. Die kreeg ik in de 1ste 2 sessies niet, maar wel in de 3de & 4de sessie en die helpen me in het verzachten van het rouwproces. Ik heb toch beter met mijn rouwproces en het verdriet om heb leren gaan.

Ik zou Cocky zeker kunnen aanraden. Want het is een 1 op 1 aanpak, waarbij je zeker voor mijn gevoel aandacht voor het individu hebt (dus een zeer persoonlijke manier van aanpak, die heel goed voelt)."

H.S.

 

S. en M.:

"Het contact met Cocky hebben we ervaren als prettig en open. Er was veel begrip en ruimte om te antwoorden. Ze luisterde goed naar ons en las ook onze non-verbale communicatie. Het gaf een stuk rust doordat zij ook rust uitstraalde. We hebben gereedschappen gekregen die we kunnen gebruiken om nog beter met elkaar te kunnen communiceren en daardoor elkaar beter te begrijpen.

Het feit dat we geholpen zijn om beter in onze relatie te kunnen staan gun je iedereen. We werden snel geholpen na ons eerste belletje en er werd niet geprobeerd om een 'traject in de lucht te houden terwijl er geen noodzaak was'."

S en M

L. en G.:

"Het contact met Francis was zeer open en vriendelijk. Luisterend oor. Er was een click, voelde meteen goed.
De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer in mezelf terugtrek maar praat over de dingen die me dwars zitten en/of bezighouden. Bovendien heb ik het gevoel dat ik er mag zijn zoals ik ben.
Het voelde heel goed onder haar leiding samen in gesprek te komen over zaken die we beiden voor ons zelf hielden. We zijn weer meer in gesprek met elkaar.
De gesprekken verliepen op een natuurlijke, ontspannen manier zodat je jezelf erg op je gemak voelt."

L en G

Annelies:

"Het contact verliep van begin af aan soepel en ik voelde me op m'n gemak.
De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat mijn draagkracht weer is vergroot waardoor ik weer beter in mijn vel zit. Ik neem er uit mee dat voor mij, door beter voor mezelf te zorgen (door af te wegen 'moet ik dit nu doen?') en zakelijker te zijn in mijn werk, de hele situatie beter te behappen is. Rouwen bij leven is erg dubbel en zwaar en hulpvragen een must. Dit lukt me al een stukje beter."

Annelies

 

M.T.:

"De begeleiding was prettig en professioneel. Ik vond het een prettig, open contact. Francis kan goed luisteren en geeft goede feedback. Ze stelt zich rustig en onbevooroordeeld op maar er is ook ruimte voor emoties. Ik heb meer inzicht gekregen in welke aspecten een belangrijke rol hebben gespeeld in mijn relatie en hoe de negatieve aspecten uiteindelijk tot de impasse in onze relatie hebben geleid. Door zowel de positieve als negatieve aspecten naar elkaar te benoemen heb ik me echt gehoord gevoeld. Dit is zeker van waarde voor onze huidige relatie, al heeft die nu een andere vorm gekregen."
M.T.

J.T.:

"De begeleiding van Francis gaf me rust en inzicht. Door mijn verhaal te kunnen vertellen waarbij ze me spiegelde of me juist in liet zien dat bepaalde dingen 'normaal' zijn omdat je in overlevingsstand staat.
Vanwege het fijne contact en mijn eigen traject ogen jullie me als een zeer kundige praktijk. Daarnaast heb ik het hele traject als laagdrempelig ervaren."

 

Marian Kuijpers:

"Francis van Venrooij van Rouwtherapie van Waarde heeft mij zeer vakkundig en zeer persoonlijk begeleid. Samen de punten aangepakt waar ik tegen aanliep na een letsel door een val.
Francis super bedankt voor de fijne begeleiding. Marian"

C.G.:

"Via via bij van Waarde Praktijk terecht gekomen ivm (tijdelijke) rouwverwerking van onze dochter en kleinzoon.
De gesprekken met Cocky waren waardevol, ik voelde me gehoord en kreeg goede tips mee, om te leren omgaan met het gemis.
Maar ook om te kijken naar welk gevoel ikzelf enigszins invloed op zou kunnen hebben ondanks het verdriet.
Het spiegelen deed Cocky erg goed.
Ik zou hen zeker aanraden als het gaat om rouwverwerking, in welke hoedanigheid dan ook!"

Eleonora van Grinsven:

"Tijdens een ontspannen gesprek over verlies op jonge leeftijd vielen er vele kwartjes. Cocky en Francis bieden een luisterend oor en stellen precies de goede vragen. Mijn onderhuidse spanning is verminderd en ik kijk weer meer naar de mooie ervaringen. Enorm bedankt dames!"

J. Bouwen:

"Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom om mijn verhaal te mogen vertellen. Cocky luistert, vat samen,geeft ruimte aan je emoties en durft te vragen. Het heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en het is fijn te weten dat er een plek is waar ik altijd weer naar toe kan gaan wanneer ik daar behoefte aan heb. Voor anderen die ondersteuning zoeken voor het verlies wat je hebt meegemaakt zou ik van Waarde zeker aanbevelen."

Sebastiaan:

"Francis is een zorgverlener die je echt ziet staan, is aandachtig, helder in communicatie en weet de plek waar de knoop zit goed te vinden. Goede zorgverlener!"

S.J.:

"Samen met mijn ex-partner in therapie geweest na onze scheiding. Dit omdat we weer nader tot elkaar wilden komen maar dat samen niet lukte.
Dankzij Cocky en Francis leerden we luisteren naar elkaar maar ook zoveel meer. Dat is niet in woorden uit te drukken.
De band die wij nu hebben is zoveel meer waard en beter dan het ooit is geweest. En dat was niet gelukt zonder Francis en Cocky.
Wij raden hen aan. Zeker!"