Rouwbegeleiding Den Bosch

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwbegeleiding Den Bosch

Rouwen in Den Bosch

Rouwen doe je nooit alleen. Het verlies van een dierbare heeft niet alleen impact op jou en jouw leven, maar ook op dat van anderen om je heen. We staan constant in verbinding met anderen en rouwen doen we ook in relatie tot een ander. Het gevolg is dat bij rouwverwerking ook een stukje relatietherapie kan horen. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, snapt dat als geen ander en speelt hier als begeleider op in tijdens rouwbegeleiding.

Rouwverwerking Den Bosch

Als je bij Van Waarde terecht komt voor rouwbegeleiding dan komt in dat traject ook relatietherapie aan de orde. Dat wil niet zeggen dat het verlies van een naaste altijd zorgt voor relatieproblemen, maar het kan wel invloed hebben op andere relaties. Elke betekenisvolle relatie is belangrijk tijdens een goede rouwbegeleiding en daarom kunnen deze mee worden genomen tijdens de therapie.

Rouwbegeleiding Den Bosch

Hulp vragen tijdens een rouwproces is absoluut niet gek en je bent ook zeker niet de enige. Bij Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, zul je merken dat een rouwbegeleider verder kijkt dan alleen naar jou. Zo kunnen jouw relaties en omgeving betrokken worden in het begeleidingsproces.

Heb jij behoefte aan rouwbegeleiding met een persoonlijk begeleider? Dan kun je terecht bij Van Waarde. De praktijk richt zich op relaties en rouw en hoe deze hand in hand gaan tijdens een rouwproces. Ieder mens is anders, net als elke periode van rouw. Dat vraagt om maatwerk, wat dan ook hét uitgangspunt en de grote kracht is achter Van Waarde.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse