Rouwbegeleiding Oss

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwbegeleiding in Oss

Rouwbegeleiding in Oss

Van Waarde: praktijk voor relatie en rouw. Bij ons ben je aan het juiste adres voor rouwbegeleiding in Oss. Wij weten als geen ander dat rouw heel divers en heel persoonlijk is en daarom staan wij voor jou klaar. Iedereen gaat anders om met rouw, want ieder mens is uniek. Rouw is een persoonlijk proces en kan soms eenzaam zijn. We praten niet vaak over rouw, over het verlies en wat we ervaren en voelen. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • Rouwbegeleiding bij verlies na overlijden
  • Rouwbegeleiding na verlies van een relatie
  • Rouwbegeleiding na verlies van gezondheid
  • Rouwbegeleiding na verlies van werk

Van Waarde als rouwbegeleider in Oss helpt jou bij het verwerken van jouw rouw. Voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek kun je hier met ons contact opnemen.

Van Waarde als jouw rouwbegeleider in Oss

Rouwen gaat niet over loslaten, het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om ermee om te gaan. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Neem de tijd om stil te staan bij de gevolgen van het verlies en wat het voor jou betekent. Ben jij op zoek naar een rouwbegeleider in Oss om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke rouwproces? Van Waarde is er voor jou. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Rouwbegeleiding in Oss gezocht? Wij zijn er voor je!

We krijgen allemaal te maken met rouw en verlies en meestal lukt het zelf om hier vorm aan te geven. Soms lukt dat niet en in die situaties is het fijn als er iemand van buitenaf met je meekijkt en je ondersteunt. Voor rouwbegeleiding ben je bij onze praktijk in Oss aan het juiste adres, want wij bieden professionele hulp bij het verwerken van jouw rouw. Bij ons kan je jezelf zijn of weer worden. Maatwerk is ons uitgangspunt en onze kracht: wij zijn er voor jou. Wil je graag weten wie je voor je hebt voordat je een traject aangaat? Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse