Rouwbegeleiding Schijndel

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwbegeleiding Schijndel

Rouwen in Schijndel

Vroeg of laat zijn we allemaal wel een keer aan de beurt om een periode van rouw door te maken. Bij de een is dat makkelijker dan bij de ander, het is voor niemand hetzelfde en dat kan het bieden van hulp lastig maken. Van Waarde is gespecialiseerd in relaties en rouw en weet als geen ander dat rouw een persoonlijk en soms eenzaam proces is. Heb jij het idee dat je alleen staat in het rouwen? Dan kan begeleiding nodig zijn om het proces goed te doorlopen.

Rouwverwerking Schijndel

Rouwbegeleiding is er voor iedereen die problemen heeft met verlies en het vorm kunnen geven daaraan. Bij velen gaat dit goed, maar soms lukt het even niet en beland je in een isolement waar je zonder professionele hulp niet uit weet te komen. Wanneer je voor begeleiding bij Van Waarde terecht komt zul je begeleiding op maat krijgen en erachter komen dat je er niet alleen voor staat en dat jouw gevoel van verlies er mag zijn.

Rouwbegeleiding Schijndel

Een rouwbegeleider is iemand die er speciaal voor jou is, die aanhoort, luistert en ruimte biedt. Van Waarde doet er alles aan jou vrij te laten voelen waardoor jij je verhaal kan doen. Het gevoel van eenzaamheid in een rouwproces groeit vaak wanneer de rest van de wereld verder lijkt te gaan en jij het verlies nog moet verwerken. Misschien herken je het gevoel dat je anderen niet wil lastigvallen, al ervaren anderen dat vaak helemaal niet zo. Ga op zoek naar een rouwbegeleider om je uit jouw isolement te halen en jouw verdriet vorm te geven.

Voel jij je na het verliezen van een dierbare eenzaam in het verwerken van rouw en lijkt na een paar weken iedereen weer door te gaan? Je bent niet alleen en rouwbegeleiding kan jou helpen bij de verwerking. Bij Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, kan jij je verhaal doen wat zal helpen af te komen van dat gevoel van eenzaamheid en alles zelf te moeten doen. Van Waarde onderzoekt met jou wat jij nodig hebt om met jouw verlies om te kunnen gaan. Er wordt maatwerk geboden waarmee het uiteindelijke doel is om vorm te geven aan jouw verdriet. 

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse