Rouwbegeleiding Uden

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwbegeleiding Uden

Rouwen in Uden

Ben jij een dierbare verloren en heb je last van momenten waarin je wordt overvallen door emoties? Het is niet gek als je na het verliezen van een naaste moeilijke momenten ervaart. Heb jij het gevoel dat je begeleiding nodig hebt in het rouwproces waar jij je in bevindt? Van Waarde biedt rouwbegeleiding waarbij jij met een persoonlijk begeleider jouw verdriet gaat verwerken.

Rouwverwerking Uden

Het verlies van een naaste heeft enorme impact op het leven, relaties en werk. Alles wordt op zijn kop gezet en dat zorgt ervoor dat veel mensen hun zelfvertrouwen verliezen. Daardoor kan het bijvoorbeeld moeilijk worden om te kunnen functioneren op het werk. Rouwbegeleiding van Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, heeft als doel het zelfvertrouwen te laten groeien waardoor de controle over je emoties weer terugkeert. Zelfvertrouwen geeft ruimte om stappen vooruit te maken in periodes van rouw.

Rouwbegeleiding Uden

Loop jij in je rouwproces tegen obstakels aan en zie je niet hoe je deze zelf kunt overkomen? Dan kan het goed zijn om professionele hulp te zoeken zoals een gespecialiseerde rouwbegeleider. Een rouwbegeleider is een hulpverlener die je helpt om weer grip te krijgen op het rouwproces en de heftige emoties die daarbij komen kijken. Van Waarde biedt individuele begeleiding op maat. Begeleiding bij het rouwen kan hulp bieden aan iedereen die in dit proces de controle over zijn of haar emoties kwijt is geraakt of geen stappen vooruit meer kan maken. Een begeleider helpt door middel van bijvoorbeeld gesprekken het zelfvertrouwen te verhogen waardoor er weer stappen gezet kunnen worden. Het doel is altijd om grip te hebben op je eigen rouwproces en er zijn veel mensen die daar wat hulp bij nodig hebben. 

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse