Rouwverwerking Oss

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwverwerking Therapie Oss

Rouwverwerking in Oss bij Van Waarde

Van Waarde is een plek voor jouw rouw in Oss. Wij zijn een praktijk die gespecialiseerd is in rouwverwerking en relatietherapie. Bij Van Waarde willen wij van waarde zijn. Rouw is heel divers en persoonlijk en iedereen gaat anders om met rouw. In Oss kun je onder andere terecht voor:

  • Rouwbegeleiding bij verlies na overlijden
  • Rouwbegeleiding na verlies van een relatie
  • Rouwbegeleiding na verlies van gezondheid
  • Rouwbegeleiding na verlies van werk

Heb je een steuntje in de rug nodig? Wil je ondersteuning in jouw rouwproces en zoek je rouwverwerking therapie in Oss? Bel of mail ons om te informeren naar onze aanpak. We bekijken dan samen waar je behoefte aan hebt en of onze werkwijze bij je past.

Van Waarde voor jouw rouwverwerking therapie in Oss

Bij Van Waarde kan je jezelf zijn of weer worden. Wij bieden jou een plek waar je je vrij mag voelen om je verhaal te doen, waar het niet gek is wat je ervaart en waar de vragen die rondspoken in je hoofd uitgesproken mogen worden. Door onze ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in rouwverwerking en relatietherapie en onze praktijk in Oss staat graag voor jou klaar. Praten is een heel belangrijk onderdeel van de rouwverwerking therapie en bij ons in Oss ondersteunen wij jou daarbij. Professionele hulp kan een uitkomst zijn in het proces van rouwverwerking. Als jij er zelf niet meer uitkomt, kun je bij ons terecht. Wil je meer over ons weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Rouw Oss

Een ingrijpend verlies zet je leven op zijn kop. Rouw gaat niet alleen om het verliezen van een dierbare, maar rouw ontstaat veel breder. Bij onze praktijk in Oss helpen we jou bij het verwerken van je verlies van bijvoorbeeld gezondheid of werk, maar zeker ook als er een relatie verloren gaat of dreigt te gaan. Of je nu gaat voor individuele begeleiding of voor gesprekken met lotgenoten: Van Waarde is er voor jou in jouw persoonlijke rouwproces. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken waar jij behoefte aan hebt.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse