Rouwverwerking Schijndel

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwverwerking Schijndel

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Schijndel

Corona heeft een grote invloed gehad op ieders leven en niemand was daarop voorbereid. Rouwen tijdens Corona was vooral eenzaam en relaties zijn op de proef gesteld. Als we het over rouwen hebben dan denk je misschien als eerste aan het verlies van een naaste, maar ook andere soorten verlies hebben een rouwproces als gevolg. Iedereen heeft tijdens lockdowns en maatregelen een soort van verlies ervaren. Verlies was er ook op het gebied van gezondheid, velen zijn hun relatie verloren of hebben geen werk meer.

Rouwverwerking Schijndel

Heb jij tijdens de coronapandemie het verlies van een naaste ervaren? Dan kan het zijn dat je door de maatregelen geen afscheid hebt kunnen nemen of bij de uitvaart mocht zijn. Er zijn daardoor veel mensen die problemen ervaren in hun rouwverwerking. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Voor professionele hulp kun je hier terecht. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, biedt individuele begeleiding, maar kan je ook in contact brengen met lotgenoten.

Rouwverwerking therapie Schijndel

Heb jij je verlies helemaal alleen moeten verwerken, heb je geen afscheid kunnen nemen of mocht je door corona niet bij de uitvaart zijn? Het is niet gek als je hierdoor jezelf kwijt lijkt te raken. Verlies door of tijdens corona heeft een negatieve invloed op ons gehad. Tijdens therapie voor rouwverwerking krijg je intensieve en persoonlijke begeleiding. Van Waarde helpt jou en geeft handvatten om jezelf te kunnen zijn of dat weer te worden.

Rouw is een pijnlijk en vaak lastig gevolg wanneer je iets of iemand bent kwijtgeraakt. Tijdens de Coronapandemie hebben we bijna allemaal moeten rouwen door het verlies van bijvoorbeeld een naaste, gezondheid, een relatie of werk. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, staat klaar om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt en tijdens de pandemie niet hebt gekregen. Van Waarde kan jou individueel helpen of je in contact brengen met lotgenoten. Zo kun jij jezelf weer worden en de controle terugnemen. 

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse