Rouwverwerking Veghel

 

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden."

Rouwverwerking Veghel

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Veghel

Geen enkel rouwproces is hetzelfde, net zoals geen mens hetzelfde is. Iedereen pakt rouw op zijn of haar eigen manier aan en dat maakt het een persoonlijk proces. Loop je vast in het rouwproces, dan kan dat een negatieve invloed hebben op jouw relaties met anderen of op je werk. Van Waarde is een praktijk die je kan helpen bij het rouwen door het geven van persoonlijke begeleiding of je in contact brengen met lotgenoten. Heb jij behoefte aan ondersteuning bij jouw rouwproces en wil je weten wat van Waarde voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Rouwverwerking Veghel

Heb je last van momenten waarbij je de controle over jouw emoties lijkt te verliezen na het overlijden van een naaste? Rouwverwerking is een lastig proces waar niet iedereen alleen uitkomt. Professionele hulp, zoals Van Waarde biedt, kan je helpen op de juiste manier te rouwen om het verlies te verwerken. Door rouw kunnen er ook problemen ontstaan in bijvoorbeeld je relatie. Voor de begeleiding bij relatieproblemen door een overlijden kun je ook terecht bij Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw in Veghel. Van Waarde werkt vanuit de gedachte dat relatie en rouw met elkaar in verbinding staan en geven professionele hulp op maat. 

Rouwverwerking therapie Veghel

Rouwen en het verwerken van persoonlijk leed is door de coronapandemie enorm beïnvloed. Door de coronamaatregelen was er bijvoorbeeld weinig persoonlijk of fysiek contact. Dat heeft voor velen het proces van rouwverwerking beïnvloed. De vraag naar therapie om rouw op een juiste manier te verwerken is toegenomen. Door het coronavirus hebben veel mensen ook verlies ervaren van bijvoorbeeld hun gezondheid, relatie of werk. Van Waarde biedt therapie om hier mee om te gaan en jou te helpen bij deze vorm van rouwverwerking. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw, kan hulp bieden bij het verlies van een naaste en verlies van gezondheid, relatie of werk door Corona. Daarnaast geven wij begeleiding bij relatieproblemen die zijn ontstaan door rouw. Begeleiding bij de verwerking van allerlei soorten rouw is volgens Van Waarde maatwerk en vraagt om een persoonlijke aanpak.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Verlies van een dierbare?

Rouwen gaat niet over loslaten. Het gaat er juist om dat je een nieuwe verbinding aangaat. Je hoeft niet te vergeten of een plekje te geven. Je leert om jouw verlies met je mee te nemen in jouw leven, om er mee om te gaan.

Loop jij hierin vast of wil je er graag eens over praten?

Lees hier meer 

Verlies van je ouder(s)?

Als je een of beide ouder(s) verliest, zeker als dat op jonge leeftijd gebeurt, heeft dat een grote impact. Op belangrijke momenten in je leven, kan je het gemis heel sterk ervaren. Je verlies kan je ook op onverwachte momenten aangrijpen.

Belemmert jouw verlies je in jouw leven?

Lees hier meer

Relatieproblemen door rouw?

Rouw en relaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat ze enorm veel invloed op elkaar hebben. Je rouwt altijd in relatie tot anderen. Maar dat vraagt nogal wat van jou en van de ander.

Hoe voorkom je dat het verlies voor afstand zorgt in jullie relatie?

Lees hier meer 

Wij zijn Van Waarde

Wij zijn Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn. We hebben de overtuiging dat we echt Van Waarde kunnen zijn op het gebied van rouw en verlies.  Voor ons is het belangrijk dat iemand weer grip voelt op zijn eigen leven. Rouwbegeleiding kan hier bij helpen.
Lees hier meer over ons...

"Rouwen gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden." Manu Keirse