tarieven

van waarde » tarieven

Kosten

Investeren in begeleiding doe je voor jezelf en jouw eigen toekomst. Door gedegen aan de slag te gaan met jouw of jullie proces, doe je een investering voor de lange termijn. Vanzelfsprekend is het belangrijk te weten wat de kosten zijn als je met ons in zee wilt. Deze staan onderstaand vermeld.

Tarief voor individuele begeleiding voor particulieren

 • Het kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is gratis.
 • Een individueel begeleidingsgesprek kost vanaf 1 augustus 2022 € 70,00 per uur. Dat is inclusief voorbereidingstijd en inclusief BTW.
 • Voor een gesprek factureren wij minimaal 1 uur. Mocht een gesprek langer duren, dan wordt deze tijd evenredig doorberekend.

Tarief voor relatietherapie voor particulieren

 • Het kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is gratis.
 • De intake voor relatietherapie kost € 100,- per afspraak van 1 uur. Dit zijn de kosten voor 2 personen plus een therapeut, inclusief voorbereidingstijd en BTW.
 • Een vervolggesprek kost € 150,- per afspraak van 1,5 uur. Dit zijn de kosten voor 2 personen plus een therapeut, inclusief voorbereidingstijd en BTW.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is. Daarom zijn onze particuliere tarieven lager dan de zakelijke tarieven, om op die manier voor particuliere cliënten de zakelijke (fiscale) voordelen gedeeltelijk te compenseren.

Zakelijk tarief voor individuele begeleiding of relatietherapie

Wilt u een aanbod op maat of voor informatie over onze zakelijke tarieven, bel of mail ons.

Algemene informatie

Vergoeding

Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
Voor individuele rouwbegeleiding is vergoeding via de zorgverzekering bij ons helaas nog niet mogelijk.
Ten onrechte bestaat het beeld dat vergoede zorg gratis is. Vaak spreekt u hiermee echter uw eigen risico aan. Bovendien heeft deze zorg vaak een hoger uurtarief en wordt deze slechts gedeeltelijk vergoed en dan alleen als u een aanvullende verzekering heeft. Wij hebben ons tarief hierop aangepast, zodat het bedrag onder aan de streep ongeveer gelijk zal zijn.

Algemene informatie

 • Gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte in Oss aan de Oude Litherweg 2 of in Veghel aan de Rietven 105, 5464 PJ Veghel (op deze locatie maken wij gebruik van de ruimte van Praktijk Leef Jezelf). Indien het niet mogelijk is om naar onze praktijk te komen, kunnen wij een huisbezoek afleggen. Bij een reistijd van meer dan 15 minuten berekenen wij onze reistijd. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Wanneer een geplande afspraak niet door kan gaan of verzet moet worden, zeg dan minimaal 24 uur van tevoren af. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen tenzij er zwaarwegende redenen zijn.
 • Betaling direct na afloop van het gesprek via een betalingsverzoek of per pin. U ontvangt van ieder gesprek een factuur via e-mail.
 • Tussentijdse inhoudelijke telefoongesprekken worden naar rato volgens de geldende uurprijs in rekening gebracht.
 • Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.
 • Zie verder onze algemene voorwaarden.

Tip: Ter voorkoming van verzuim zijn werkgevers soms bereid (een gedeelte van) de kosten te vergoeden. Informeer hiervoor bij uw werkgever.

Neem contact op