tarieven

van waarde » tarieven

Kosten voor begeleiding

Investeren in begeleiding doe je voor jezelf en jouw eigen toekomst. Door gedegen aan de slag te gaan met jouw proces, doe je een investering voor de lange termijn. Vanzelfsprekend is het belangrijk te weten wat de kosten zijn als je met ons in zee wilt. Deze worden onderstaand genoemd. 

Kosten individueel gesprek

Ons uurtarief voor een individueel gesprek is € 65,00. Dat is inclusief voorbereidingstijd en BTW. Mocht een gesprek langer duren, dan wordt deze tijd evenredig doorberekend.
Vergoeding via de zorgverzekering is niet mogelijk. Hier is bij het vaststellen van het uurtarief rekening mee gehouden.

Kosten SCHIP-gesprek

Een gesprek vanuit het SCHIP-traject kost €150,- per afspraak van 1,5 uur. Dit zijn de kosten voor 2 personen plus een therapeut, inclusief voorbereidingstijd en BTW. De ervaring leert dat voor een volledig SCHIP-traject gemiddeld tussen de 10 en 15 gesprekken nodig zijn.
Vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk. Een scheiding en zeker een vechtscheiding kost veel geld. Vaak verlaagt een SCHIP-traject echter de kosten van de scheiding. Doordat er minder stress-gerelateerde problemen en negatieve gevolgen ontstaan bij zowel de ex-partners als bij de kinderen en er een duurzame oplossing wordt gevonden, is het bovendien een investering voor de toekomst.

Algemene informatie

  • Wanneer een geplande afspraak niet door kan gaan of verzet moet worden, zeg dan minimaal 24 uur van tevoren af. Indien dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen tenzij er zwaarwegende redenen zijn.
  • Betaling direct na afloop van het gesprek via een betalingsverzoek of per pin. U ontvangt van ieder gesprek een factuur via e-mail.
  • Tussentijdse inhoudelijke telefoongesprekken zullen naar rato volgens de geldende uurprijs in rekening worden gebracht.
  • Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.
  • Zie verder onze algemene voorwaarden.


Tip: Ter voorkoming van verzuim zijn werkgevers soms bereid (een gedeelte van) de kosten te vergoeden. Informeer hiervoor bij uw werkgever.

Neem contact op