tarieven

van waarde » tarieven

Kosten

Investeren in begeleiding doe je voor jezelf en jouw eigen toekomst. Door gedegen aan de slag te gaan met jouw of jullie proces, doe je een investering voor de lange termijn. Vanzelfsprekend is het belangrijk te weten wat de kosten zijn als je met ons in zee wilt. Onderstaand de tarieven.

Tarief voor individuele begeleiding voor particulieren

 • Het kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis.
 • Intake en vervolgconsult: € 95,00 per uur.
  Dit is inclusief voorbereidings- en uitwerkingstijd. Voor een gesprek factureren wij minimaal 1 uur. Mocht een gesprek langer duren, dan wordt deze tijd evenredig doorberekend.

Komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekeraar? Kijk verder op deze pagina voor meer informatie.

Tarief voor relatietherapie voor particulieren

 • Het kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is gratis.
 • De intake voor relatietherapie kost € 100,- per afspraak van 1 uur. Dit zijn de kosten voor 2 personen plus een therapeut, inclusief voorbereidingstijd.
 • Een vervolggesprek kost € 150,- per afspraak van 1,5 uur. Dit zijn de kosten voor 2 personen plus een therapeut, inclusief voorbereidings- en uitwerkingstijd.

Als u verzekerd bent bij CZ, kunt u in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van relatietherapie. Kijk bij CZ voor meer informatie.

Zakelijk tarief voor individuele begeleiding of relatietherapie

Wilt u een aanbod op maat of informatie over onze zakelijke tarieven, bel of mail ons.

Algemene informatie

Vergoeding

Voor rouw- en verliestherapie (individueel of samen) kom je mogelijk in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt. In dit geval wordt er geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Vraag hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering.
Ook relatietherapie kan gedeeltelijk vergoed worden als je verzekerd bent bij CZ, vanuit de aanvullende verzekering.

Wij zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging NFG. Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden vind je hier.
Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor therapeuten in de complementaire zorg.

Logo NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

Algemene informatie

 • Gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte in Oss aan de Hertogin Johannasingel 40. Indien het niet mogelijk is om naar onze praktijk te komen, kunnen wij een huisbezoek afleggen. Bij een reistijd van meer dan 15 minuten berekenen wij onze reistijd. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Wanneer een geplande afspraak niet door kan gaan of verzet moet worden, zeg dan minimaal 24 uur van tevoren af. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen tenzij er zwaarwegende redenen zijn.
 • Je kunt de betaling voldoen via een betalingsverzoek of per overschrijving. Je ontvangt van ieder gesprek een factuur via e-mail.
 • Tussentijdse inhoudelijke telefoongesprekken worden naar rato volgens de geldende uurprijs in rekening gebracht.
 • Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.
 • Zie verder onze algemene voorwaarden.


Tip: Ter voorkoming van verzuim zijn werkgevers soms bereid (een gedeelte van) de kosten te vergoeden. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Neem contact op

RBCZ logo